JAVNI NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ U AKADEMSKOJ GODINI 2022./2023. ZA NEPOPUNJENE SMJEŠTAJNE KAPACITETE

Obavijesti   |   21.09.2022.

Veleučilište u Virovitici raspisalo je Javni natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u ak. god. 2022./2023. za nepopunjene smještajne kapacitete. Uvjeti i kriteriji, kao i sve druge informacije u svezi ostvarivanja prava na smještaj, nalaze se u samom tekstu javnog natječaja.

 

Prijave se podnose zaključno do 28. rujna 2022. godine do 15 sati, a prijava se ispunjava online na adresi: https://websc.vuv.hr/sc/2 te se obrazac prijave (ispisan i potpisan) zajedno s ostalom dokumentacijom šalje skenirano na mail: studom@vuv.hr ili preporučeno poštom na adresu:

 

Veleučilište u Virovitici

Studentski dom Virovitica

Ulica Matije Gupca 78

33 000 Virovitica

Odluka - Natj. za nepopunjene smještajne kapacitete.pdfNatječaj za smjestaj 2022-2023 za nepopunjene smještajne kapacitete.pdfOBRAZAC B.pdfNajcesca pitanja i odgovori - VUV.pdfPopis adresa MO.pdfPravilnik o uvjetima i nacinu ostvarivanja prava na subvencionirano stanovanje.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.