JAVNI NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ U STUDENTSKOM DOMU VIROVITICA U AKADEMSKOJ GODINI 2019./2020. ZA NEPOPUNJENE SMJEŠTAJNE KAPACITETE

Natječaji   |   02.09.2019.

Visoka škola Virovitica raspisala je javni natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u Studentski dom Virovitica za ak.godinu 2019./2020. za nepopunjene smještajne kapacitete. Uvjeti i kriteriji, kao i sve druge informacije u svezi ostvarivanja prava na smještaj, nalaze se u samom tekstu javnog natječaja.

Prijave se podnose zaključno do 20. rujna 2019. godine, a prijava se ispunjava online na adresi: https://websc.vsmti.hr/sc/2 te se obrazac prijave (ispisan i potpisan) zajedno s ostalom dokumentacijom šalje poštom na adresu:

 

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici

Studentski dom Virovitica

Ulica Matije Gupca 78

33 000 Virovitica

 

Javni natjecaj 2.rok.pdfOBRAZAC B1.docxPravilnik o uvjetima i nacinu ostvarivanja prava na subvencionirano stanovanje 2019-2020.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.