OBAVIJEST O SLOBODNOM MJESTU U STUDENTSKOM DOMU VIROVITICA

Obavijesti   |   28.11.2018.

Obavijest studentima Visoke škole Virovitica da Rang listu čekanja za ostvarivanje prava na smještaj u Studentski dom Virovitica, za nepopunjeno 1. mjesto, mogu preuzeti u prilogu. Na Rang listi nalaze se studenti koji su se na prvom i drugom krugu Javnog natječaja za smještaj nalazili „ispod crte“ te studenti koji su naknadno poslali prijavu i dokumentaciju, a ispunjavaju uvjete za smještaj prema Pravilniku Ministarstva.

 

Pozivaju se studenti zainteresirani za smještaj u Studentskom domu Virovitica da dana 3. prosinca 2018. godine (ponedjeljak) u 10:30 sati osobno dođu u Visoku školu Virovitica, svečana dvorana Viro, 1. kat. Pravo na smještaj dodjeljivat će se prema broju bodova na Rang listi, a ukoliko student navedenog dana osobno nazoči i izjavi da želi ostvarivati pravo na smještaj te potpiše Ugovor o ostvarivanju prava na smještaj. Useljenje je od 03. prosinca do 05. prosinca 2018. godine.

LISTA CEKANJA.xlsx
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.