Useljenje u Studentski dom Virovitica za ak. god. 2020./21.

Obavijesti   |   09.09.2020.

 

Useljenje u Studentski dom Virovitica za studente koji su ostvarili pravo na smještaj prema konačnoj rang listi objavljenoj dana 27. kolovoza 2020. godine, odvijat će se od 28. rujna do 30. listopada 2020. godine u vremenu od 8 do 14 sati, na adresi Studentski dom Virovitica, Ulica Matije Gupca 78/4, Virovitica. Studenti će stanarinu za mjesec listopad platiti razmjerno broju dana korištenja studentskog smještaja, ovisno o datumu useljenja.

 

Za useljenje studenti su dužni preuzeti sljedeću dokumentaciju, ispuniti i potpisati te donijeti prilikom useljenja:  

- Ugovor o smještaju – ispunjava se i potpisuje u tri primjerka

- Privola - u svrhu davanja suglasnosti za objavu fotografija na web stranici Studentskog doma Virovitica radi promidžbe vezane uz odgojno-obrazovni rad Studentskog doma Virovitica. Privola se ispunjava i potpisuje u jednom primjerku

- Izjava  -  u svrhu dostavljanja računa za smještaj putem željenog e-maila.  Izjava se ispunjava i potpisuje u jednom primjerku.

 

Prilikom useljenja studenti su dužni:

- donijeti potvrdu liječnika opće prakse da nema kontraindikacija za smještaj u studentski dom

- donijeti osobnu iskaznicu na uvid radi potvrde identiteta

- potpisati izjavu o zdravstvenom stanju

- potpisati zadužnicu inventara sobe i preuzeti ključeve sobe

 

Studenti viših godina dužni su donijeti magnetnu karticu Visoke škole Virovitica kako bi se ista mogla programirati za elektronski ulaz u Studentski dom. Studenti prvih godina preddiplomskog studija dobivaju magnetnu karticu pri useljenju te potpisuju izjavu o preuzimanju iste.

 

Useljenje će se odvijati na način da se useljava „jedan po jedan“ student, roditelji/pratnja studenta ne ulaze u prostor Studentskog doma. Studenti su prilikom useljenja dužni nositi masku, dezinficirati ruke te će im na ulazu biti izmjerena temperatura. Studenti s temperaturom većom od 37,2 ℃  neće moći useliti u Studentski dom.  

 

Student koji na useljenje ne donese sve prethodno navedene potrebne dokumente ne može useliti u Studentski dom.

 

 

Studentski dom Virovitica

    

Izjava, dostava racuna e-mailom.pdfPrivola, osobni podaci.pdfUgovor o koristenju smj. 2020-2021.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.